Grønnsaker - Grønnsaker til couscous
Dette assortementet av grønnsaker utgjør "ferskhets" basen for en utmerket "hjemmelaget" couscous. Det består av pastinakk, løk, zucchini, selleri, purre og gulrøtter.
Forberedelsestips
Hell litt olje i en gryte og la løken bli lett gyllen. Tilsett klassiske krydder (paprika, safran, raz-el-hanout) og hold temperaturen i 1 til 2 minutter for å få frem alle smakene. Tilsett grønnsakene, rør godt og hell i 1 liter vann. Salte. Tilsett kjøttet ditt og la det småkoke i 30 minutter.
Oppbevaringstips
Disse grønnsakene til couscous selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C.
Tilgjengelige presentasjoner
Brett på 500 gr. eller etter kundens forespørsel.